"Olukord on väga ebastabiilne: pangad ei tööta, bensiin on kallimaks läinud, dollar maksab juba 10,5 grivnat, bensiin alla 13 grivna. Hetkel püsivad hinnad poodides senisel tasemel," lausus Katšalov venekeelsele Delfile.

Tema sõnul kulgeb elu linnas rahulikult: inimesed käivad tööl, poed on avatud. Ainus muutus on, et keskus on osaliselt suletud, et poleks korratusi. Katšalov täpsustas, et rahutusi oodatakse peamiselt krimmi tatarlaste, aga mitte venekeelse või ukraina kogukonna poolt.

"Põhisündmused algasid hiljuti, aga sellised meeleolud kestavad juba ammu," lausus Katšalov. Eile toimus tema sõnul Krimmi Ministrite Nõukogu hoone juures, kus osales palju krimmi tatarlasi. Ühed karjuvad "Krimm on Ukraina", teised "Krimm on Venemaa".

"Eile, kui ma heitsin magama, lehvis Krimmi Ülemraada Simferoopolis veel Ukraina lipp, täna hommikul lehvib juba Venemaa lipp. Praegu viibivad Ülemraada ja Ministrite Nõukogu hoonetes Venemaa spetsnazi rühmad. Mõlemad hooned on hõivatud. Kõik ootavad referendumist teatamist," lisas Katšalov.