Siret Kotka sõnul on äärmiselt kummaline, et Savisaare lugu esitatakse nii, nagu oleks tema ainus ja esimene, kes eraisikult laenu võtab, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

"Mul tekib kohe küsimus, kuidas on mööda vaadatud riigikogu reformierakondlasest liikme Jaanus Rahumägi üle kolme miljoni kroonisest eraisikult võetud laenust? Kuidas on lood Eesti Panga nõukogu IRLlasest liikme Tõnis Paltsiga, kes on samuti võtnud eraisikult kolm miljonit krooni laenu? Neid kõiki võib siis järelikult tundmatuks jääda sooviva eraisiku poolt mõjutada ja manipuleerida nagu hoiatatakse Savisaart. Veel suurema summa on eraisikult laenu võtnud IRLi kuuluv riigikogu liige Urmas Reinsalu ja reformierakondlane Hannes Astok, aga see ei häiri ühtegi ajakirjanikku. Huvitav, miks on see nii?" küsib Kotka.

"Kuuldavasti on eraisikult laenu võtnud ka Tartu maakohtu esimees, Tartu halduskohtu esimees ja Tartu ringkonnakohtu esimees ning need ei ole mitte sugugi väikesed summad. Ma ei tea, miks just Tartu kohtunikud on valmis eraisikult laenu võtma. Võib-olla Tartus ei ole enam pangakontoreid?" lausus Kotka.