"Esialgu selliseid plaane mul ei ole," märkis Kostina BNS-ile.

Palvele kommenteerida viimasel ajal Keskerakonna sees ja ümber toimuvat, vastas endiselt erakonda kuuluv Kostina: "Ma üritan jälgida Eesti poliitikas toimuvaid sündmusi, ent see piirdub uudiste lugemisega paar korda nädalas ning harvade aruteludega kohtumiste ajal sõpradega. Seetõttu on mul raske anda professionaalset hinnangut parteis toimuvale."

"Ent on väga positiivne, et sõna otseses mõttes just praegu määrati linnaosavanemateks kolm noort keskerakondlast. Ma olen rõõmus, et linna juhtkond ei kartnud seda sammu astuda," osutas ta.

Keskerakonda kuuluv Ksenia Kostina valiti 2005. aastal Tallinna linnavolikokku. 2008. aasta septembris peatas ta oma mandaadi seoses üleminekuga tööle Peterburi otseinvesteeringute agentuuri (JSC Saint Petersburg Agency for Direct Investment), kus ta peatselt sai peadirektori asetäitjaks. 2009. aastal sai temast ettevõtte Golovnoi Ofis (Peakontor) kaasasutaja, ettevõte hakkas tegema koostööd Peterburi linnavõimudega. Hiljem ühines Golovnoi Ofis agentuuriga Umnõi Gorod (Tark Linn).