"Teen sellise ettepaneku erakonna juhatusele, kes seda lähipäevil arutab ja ma usun, et ka heaks kiidab," ütles Liivat Delfile. "Muidugi oleks kõige parem, kui Vink ise erakonnast välja astuks, aga see ei ole tal praegu vahi all viibimise tõttu ilmselt võimalik," märkis Liivat.

Ka ütles Liivat, et mõistab hukka igasuguse korruptiivse tegevuse. "Jaanus Vinki süüdistust ma lugenud pole, seetõttu konkreetselt selle kohta hinnangut anda ei saa. Aga korruptsiooni mõistan ma igal juhul hukka," ütles Vink Delfile

Liivati arvates on probleem Tallinna linna asutuste juhtimises ja kontrollis. Liivati sõnul võiks Tallinnas sisse seada n-ö vilepuhujate süsteemi, kus linnavalitsusele alluvate asutuste töötajad võiks motiveerida korruptsioonijuhutmitest teatama, ilma et nad peaksid kartma, et sellest teada saadakse.

Pärast teisipäeval Tallinna Linnatranspordi aktsiaseltsis korraldatud läbiotsimist pidas politsei Vingi kinni ja eile õhtul andis kohus loa ka tema vahi all hoidmiseks, mis tähendab, et mees jääbki praegu politsei järelvalve alla. Kahtlustatakse, et Vink andis teatud ettevõtetele linnale kasutatud busside ja ka remonditeenuste ning kaupade hankimisel altkäemaksu eest eelise. Võimalik, et Vink on altkäemaksu saanud kahe miljoni euro ulatuses.