"Prokuratuuri poolt lahkelt avaldatud protokollide tekste lugedes on mul väga raske uskuda, et "midagi pole olnud", lausus Korobeinik ERRi uudisteportaalile.

"Me ei saa tuima näoga tulevikku vaadata, tõmmates minevikule kriipsu peale. Kui me tahame ühiskonna usaldust tagasi võita ja esineda tõsiseltvõetavate poliitiliste algatustega, siis ühiskonnale tuleb seletusi anda," ütles Korobeinik.

"Probleem ja ühiskonnas esitatavad küsimused on täiesti olemas ja lähiajal üritame erakonna sees otsustada, kuidas edasi," lisas reformierakondlane.

Kahe nädala eest visati Reformierakonnast välja Silver Meikar, kes tunnistas üles, et on annetanud 2-3 aasta eest Reformierakonnale võõrast raha. Raha andis talle Meikari sõnul toona Reformierakonna kontoris töötanud Kalev Lillo ja võõrast raha palus tal annetada endine peasekretär Kristen Michal.

Järgnenud kriminaalasja käigus kuulati üle kümneid reformierakondlasi, kes selgitasid oma annetusi Reformierakonnale valimiskampaania kulude katmise või erakonna maailmavaate toetamisega. Kümneid ja sadu tuhandeid kroone annetuste tegemiseks saadi ütluste kohaselt säästudest, vara müügist, ent ka näiteks ämmalt.

Eelmisel nädalal tunnistas Kaja Kallas, Korobeiniku pinginaaber riigikogus, et ka temal on raske uskuda neid selgitusi, mida reformierakondlased prokuratuuris annetuste kohta andsid.