Tänase seisuga on AS Teho koristuspiirkonnas korrastamata Suur-Sõjamäe tänav, Pirita tee ja Merivälja peatused, teatas Raepress.

Narva maanteel Paevälja piirkonnas on sõiduridade vaheline lumevall välja vedamata. Narva maantee — Ussimäe ristmikul on üks sõidurada sahkamata. Valge tänav ja Pallasti tänav on kinnisõidetud lumest konarlikud. Mustakivi tee, Mahtra tänav ja Osmussaare tee on kohati lumepudrune.

AS Teho vedas möödunud ööl välja 930 kuupmeetrit lund Kadaka puiesteelt ja Vabaduse puiesteelt. Peamiselt korrastati ristmikke ja ühistranspordi peatusi. Pärnu mnt sõidutee on korras ja puhastatud on kergliiklustee ja ühistranspordipeatused.

Sõidutee konarused on siledaks sahatatud Ehitajate teel, Viljandi maanteel, Akadeemia teel ja Kadaka puiesteel. Männiku tee esimene sõidurada on mõlemal suunal lumevalli võrra kitsam.

Rahuldavas seisus (soolatatud ning sahatatud) on Hommiku, Tähetorni, Üliõpilaste, Raja, Mäealuse, Mäepealse, Valdeku, Õie, Hiiu, Raudtee ja Rännaku tänav.

Lasnamäe ja Pirita piirkonnas sahatati öösel Laagna, Pirita, Peterburi, Smuuli, Narva, Merivälja, Ranna, Mustakivi, Ümera, Priisle, Linnamäe, Valge, Liikuri, Rahvakooli, Puhkekodu, Turba, Lasnamäe, Pallasti, Majaka põik, Paekaare, Kärberi, Raadiku, Betooni, Paneeli, Kuuli, Taevakivi ja Osmussaare teel. Koristati ja laiendati lumevabaks autobussipeatuste ümbrust ja jalakäijate ülekäiguradasid.

Tänavapuhastuse AS vedas vanalinnast, ülekäiguradadelt, kolmnurkadelt, ühistranspordi peatustest välja 2400 m³ lund. Vanalinna esimene piirkond on lumest puhas. Lumi jäi välja vedamata Dunkri, Rataskaevu ja Rüütli tänavatelt. Tööd käivad Harju ja Niguliste tänavatel.

Tegemata on Pärnu mnt lõigus Vabaduse väljak kuni Roosikrantsi tänav. Samuti esimese sõiduraja laiendus Luha ristmikul, Tondi ristmikul ning pöörderajad Tammsaare teele ja Järve keskusesse. Tondi tänava bussipeatuste ja Pärnu mnt trammipeatuse ees on lumevallid.

Samuti on lumevallid Mere pst ühissõidukite peatuste ees.

OÜ Jaaksoni Linnahooldus vedas välja 300 m³ lund. Korda tehti Paldiski mnt Hipodroomi ristmiku teelaiendid, Sõle tänav, Haabersti 3 ja 5 jäähalli ja tennisehalli parklad ning Kopli tänava kõnniteed.

Lumest puhastati Kadaka tee Laki/Tuuliku ristmiku piirkond ja laiendati Ehitajate tee ning Rannamõisa tee sõidusuunad ja pöörderajad.

Praegu on käsil Kopli tn kõnniteede puhastamine, bussipeatuste ootealade laiendamine ja

Vabaõhumuuseumi tee kergliiklustee talihooldus.