Toetusavaldus on järgmine:

"Lugupeetud Riigikogu liikmed

Pöördume teie poole avaldamaks toetust kooseluseadusele. Teeme seda, kuna leiame, et Eestil on aeg seadustega tunnustada kõikide perede olemasolu ja õigust riigi kaitsele.

Meie jaoks teeb perekonna perekonnaks inimestevaheline austus, hoolimine, toetus ja väärikus. Eestis elab väga erinevaid perekondi: meil on üksikvanematega pered, vanavanematega pered, samast soost vanematega pered, kärgpered, lastega ja lasteta pered. Kooseluseadust on vaja nii vabaabielus olevatele erisoolistele paaridele kui ka samasoolistele paaridele.

Kooseluseadus nõuab otsustajatelt südikust ning me tunnustame algatajaid selle sammu eest, sest vaid nii muutub meie riik inimlikumaks ja õiglasemaks. See näitab, et Eestis on olulised Eesti elanike inimõigused ja võrdsed võimalused.

Eesti vajab kooseluseadust. Eesti on kooseluseaduseks valmis. Juba 2012 aastal läbi viidud uuringu kohaselt on Eestis sellise seaduse pooldajaid vastastest rohkem ja näiteks kodanikuliikumise "Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset" Facebooki lehele  on mõne päevaga toetust avaldanud 10 000 inimest.

Me soovime, et kõigil peredel oleks võimalus oma eraelu mõistlikult korraldada. Soovime, et samasoolised paarid saaksid seadustada oma kooselu ning laste olemasolu korral kasvatada oma lapsi kindla teadmisega, et nad on riigis teistega võrdsed kodanikud. Soovime, et kõigil Eesti inimestel oleksid võrdsed õigused ja võimalused. Me soovime elada riigis, mille juhid ei mängi euroopalikku riigijuhtimist, vaid mille juhid astuvad ka konkreetseid samme, et meie riik seda oleks - euroopalik, demokraatlik ja inimõigusi austav.

Jaksu seaduse vastuvõtmisel.

Austusega
Kodanikuliikumise "Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset" algatusgrupi liikmed"

Grupp loodab saada tuhandeid allkirju, tunni ajaga on toetajaid Facebooki vahendusel kogunenud üle 800.