Keskendusime eelkõige reguleerimata ülekäiguradadele, kus viimase paari aasta jooksul on rohkem kui üks õnnetus juhtunud. Peamiselt on tegemist mitmerealiste ja tiheda liiklusega magistraalidega. Tihti on läheduses suur elurajoon, kaubanduspinnad, büroohooned või bussipeatused. Vaata kõiki pilte SIIT.

Esimene ohtlik koht on näiteks kesklinnas, Pärnu maantee Laste Maailma juures. Jällegi on tegu neljarealise teega ja nähtavus tundub hea.
Tähelepanelik tasub olla ka Sõle tänav 48 juures. Neljarealine tee, kaubanduskeskus ja elumajad, kõik ohtu suurendavad faktorid koos.
Järgnev ohtlik ülekäigurada asub Endla tänaval, Vaarika tänava ristmiku kõrval. Tegu neljarealise magistraaliga, kus on pidevad ummikud.
Sebra asub keset sirget lõiku, kus kipub ka autode kiirus kasvama.
Valvsusele sunnib ka ülekäigurada Kadaka tee 44 juures. Võiks arvata, et seal on jalakäijate hulk väiksem. Samas on kahel pool teed bussipeatused ning bürood ja kaubanduspinnad. Lisaks esineb alatasa liiklusummikuid.

Rohkem statistika kohaselt ohtlikke kohti pole, küll aga pildistas fotograaf mitmeid sebrasid, mis liiklusolukorda arvestades keerlused tundusid. Eriti veel koolilastele.

Ahtri tänav.
Põhja puiestee.
Magalasisesed suuremad tänavad, sealt kus lapsed kooliteed alustavad. Siin üks näide ebamugavast sõidutee ületamisest Õismäelt.
Ja ega joosta ei tohi…

Kui Delfi lugejal mõlgub meeles mõni teine ohtlik liiklussõlm, mille eest ta tahaks eriti koolilapsi hoiatada, siis võib sellest kirjutada kommentaaridesse.