Konservatiivide Klubi teeb riigikogule, justiitsministeeriumile, sotsiaalministeeriumile ja õiguskantslerile paneku käsitleda anaalseksi edaspidi kui kriminaalkuriteo liiki.

Samuti soovitavad pöördujad käsitleda samasooliste demonstratiivseid avalikke õrnusavaldusi ja rõhutatult erootilise alatooniga käitumist avaliku korra rikkumisena, mis toob kaasa haldusõigusliku karistuse.

“Kutsume avalikkust üles boikoteerima ettevõtteid ja meediaväljaandeid, mis propageerivad või õigustavad homoelustiili; kutsume reklaami tellijaid üles loobuma reklaami ostmisest taolistes väljaannetes; kutsume Eesti kodanikke üles kirjalikult või suuliselt pöörduma oma valimisringkonna riigikogu liikme, sotsiaalministri, justiitsministri ja õiguskantsleri poole, et väljendada oma vastuseisu homoabielude võimalikule legaliseerimisele ning homodele lapsendamisõiguse andmise vastu,” kirjutavad konservatiivid.

“Rõhutame, et tegemist ei ole vaid lihtsa vaidlusega ühe väikese vähemuse juriidiliste õiguste küsimuses; küsimus on selles, kas ühiskonna kehtivad väärtushinnangud määrab kogukonna tasakaalukas ning vastutusrikas enamus või enesekeskne ning rahva tuleviku suhtes hoolimatu vähemus,” on pöördumises kirjas.

Seksuaalvähemused on alustanud otsustavat rünnakut traditsiooniliste väärtushinnangute ning ühiskonna nurgakivi — perekonna — vastu, hoiatab konservatiivide klubi.

Sotsiaalministeeriumi toel ja seksuaalvähemuste algatusel on hakatud nõudma, et homosuhteid saaks nimetada abieluks ning et homopaarid saaks võimaluse lapsendada lapsi, nendib Konservatiivide klubi.

Marginaalse vähemuse pretensioonid ühiskonna enamuse vastu on konservatiivide meelest esitatud nõudlikus, vastuvaidlemist mitte sallivas ja ultimatiivses toonis. “Eriarvamusele jääjad kuulutatakse juba ette demokraatia, vabaduse ja sallivuse vastasteks. Olles võltspateetilise üleskutse pööranud ühepoolseks debatiks, kuulutatakse, et igasugune sisuline väitlus homoabielude teemal on mõttetu — varem või hiljem surutakse oma tahtmine läbi igal juhul.”

Ehkki homosuhteid on eksisteerinud aegade algusest, pole Eesti kultuuriruumis heakskiitu sellisele eluviisile kunagi olnud, nendivad konservatiivid. “Vastupidi, viljatut amelemist hedonistlike omasooliste vahel on varasematel aegadel peetud põlastusväärseks.”

Ühiskonna valdav enamus ei saa ega peagi homosuhteid traditsioonilise pereeluga võrdselt aktsepteerima, rõhutavad konservatiivid.

“Tegu on rünnakuga kogu siinse kultuuriruumi ning käitumisnormide vastu eesmärgiga muuta olemasolevas väärtushinnangute süsteemis hukkamõistu pälvivad käitumismallid aktsepteerituteks,” on pöördumises kirjas. “Traditsioonilise kõlblussüsteemi hävitamise hind on ühiskonna sidususe ja jätkusuutlikkuse järsk vähenemine ja perekonna kui ühiskonna tähtsaima toimimisüksuse edasine lagunemine. See on ärevust tekitav ja ülimalt ohtlik.”

KK asutati 1999. aastal grupi konservatiivselt meelestatud ja rahvuslikult meelestatud kodanike poolt. Klubil on 20-30 liiget, peamiselt on tegeldud konservatiivse mõtte ja ideoloogia selgitamisega, seminaride ning konverentside pidamisega.