Kõlvart rääkis saates, et ta saab aru, miks tema otsus Tallinna TV sulgeda paljudele ei meeldi, vahendab ERRi uudisteportaal.

Mõnede avalikult oma pahameelt väljendanud poliitikute, näiteks endise keskerakondlase ja praeguse EKRE liikme Peeter Ernitsa suust kõlanud kriitika kohta ütles Kõlvart, et Tallinna TV eesmärk ei peaks olema poliitikute teenindamine.

"Pole midagi teha, peame vaatama tulevikku ja mõtlema selle peale, kuidas ratsionaalsemalt linna ressurssi kasutada," lausus ta.

Koostöö erasektoriga, täpsemalt Pervõi Baltiiski Kanaliga oli Kõlvarti sõnul mõistlikum, sest väiksema raha eest sai suurema kontaktide arvu. Nüüd soovib pealinn tema sõnul kasutada seda ressurssi nii, et Tallinna uudiseid saaks levitada ka eesti keeles, kuid samas odavamalt kui oma telekanalit pidades.

"Rohkem tallinlasi saab teada Tallinna uudistest ja samas läheb see vähem maksma. Kuhu [ülejääv] raha suunata, seda me leiame," sõnas Kõlvart.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart otsustas ülemöödunud nädalal, et esimesest oktoobrist tuleb kaotada Tallinna Televisioon vabalevist. Üle neli miljonit eurot aastas neelanud TTV-st jääb järele vaid veebipõhine televisioon ning eelarve kahaneb poole võrra.