„"Kolonelleitnant Herem on väga suurelt panustanud kaitseväe ja Kirde kaitseringkonna arengusse. Ta on olnud mulle suureks eeskujuks,"“ ütles Kirde kaitseringkonna uus ülem kolonelleitnant Enno Mõts. Kolonelleitnant Mõts lisas, et on väga rahul ringkonna eelmise ülema tööga. Oma ametiajal plaanib Kirde kaitseringkonna uus ülem esmalt rolli sisse elada ja seejärel hakata tehtut edasi arendama.

Maaväe ülem kolonel Artur Tiganik ütles, et ringkonna loomine, juhtimine ja arendamine, mida juhtis neli aastat Kirde kaitseringkonna ülemana teeninud kolonelleitnant Martin Herem, oli ellu viidud väga professionaalselt.

„On väga suur au seda tööd jätkata, samas kaasneb sellega ka tohutu vastutus. Ma olen kindel, et kolonelleitnant Mõts viib koostöös Kirde kaitseringkonna teenistujatega ringkonna järgmisele tasemele, tugevdades sellega ka kaitseväge tervikuna,“ ütles kolonel Tiganik.

Kolonelleitnant Enno Mõts on teeninud erinevatel ametikohtadel Kuperjanovi jalaväepataljonis ja Suurtükiväegrupis staabiülema ning ülemana. Viimased seitse aastat teenis ta kaitseväe ühendatud õppeasutustes erinevatel ametikohtadel, viimati taktika õppetooli ülemana. Kolonelleitnant Enno Mõts on osalenud sõjalisel välisoperatsioonil Bosnia- ja Hertsegoviinas BALTSQN-3 Eesti kontingendi vanemana.

Kolonelleitnant Martin Herem jätkab teenistust kaitseväe juhtaja reservis. Sügisest alustab ta õpinguid Balti kaitsekolledžis.