Kõige vähem hääli sai kultuuriminister Margus Allikmaa, kes kogus Tallinna kesklinnas kandideerides 133 häält. Temale järgnesid regionaalminister Toivo Asmer, kes kandideeris Tallinnas Kristiine linnaosas ning kogus 230 häält ja Põhja-Tallinnas kandideerinud välisminister Kristiina Ojuland, kes sai 487 häält.

63-liikmelisse Tallinna volikogusse pääsesid kandideerinud ministritest justiitsminister Märt Rask, kes kogus Lasnamäel 1548 häält, Kesklinnas 2066 häält saanud sotsiaalminister Siiri Oviir, Põhja-Tallinnas kandideerinud siseminister Ain Seppik, kes sai 471 häält ning Tallinnas Kristiine valimisringkonnas kandideerinud majandus- ning teede- ja sideminister Liina Tõnisson, kes kogus 569 häält.

Kaitseminister Sven Mikser oli Paides kandideerides populaarseim Keskerakonna kandidaat. Mikser kogus 189 häält ja sai Paide linnavolikokku. Põllumajandusminister Jaanus Marrandi kandideeris Järvamaal Oisu vallavolikokku ning sai sinna ka 27 häälega sisse.

Rahandusminister Harri Õunapuu kandideeris Rapla vallas. Õunapuu kogus 149 häält ja sai Rapla vallavolikokku. Tartus kandideerinud haridusminister Mailis Rand kogus 289 häält ja pääses volikokku.

Rahvastikuminister Eldar Efendijev kogus 250 häält ja pääses Narva volikokku.

Peaminister Siim Kallas ja keskkonnaminister Heiki Kranich ei kandideerinud.

Vastavalt kohaliku omavalitsuse korralduse seadusele peatuvad volikogu liikme volitused valitsuse liikmeks olemise ajal.