Kuluhüvitiste maksimumiks eelmisel aastal oli 12 168 eurot. Maksimummääras tõmbasid kuluhüvitiste limiidi eelmisel aastal tühjaks viis riigikogu liiget, kellest kolm olid keskerakondlased - Aivar Riisalu, Olga Sõtnik ja Yana Toom. Kõige vähem kulutas keskerakondlaste seas Tarmo Tamm, kellel läks vaid 9133 eurot kuluhüvitiste peale.

Ka endisi keskerakondlasi, kes praegu nimetavad endi demokraatideks, on üsna kallis pidada, sest nende kuluhüvitiste keskmine kulu oli 11 178 eurot.

Ka sotsiaaldemokraatide enamus võttis kuluhüvitistest, mis võtta sai, sest nende keskmine kuluhüvitiste arve oli 10 175 eurot. Sotside kuluhüvitiste määra aitasid alla tõmmata Eiki Nestor, Mart Meri ja Sven Mikser, kes kulutasid alla poole neile ette nähtud kuluhüvitistest.

Reformierakondlased jäid kulutamises sotsidele vaid natuke alla. Nende keskmiseks kuluhüvitise määraks oli 9191 eurot. Reformierakondlaste keskmist tõmbasid alla mitu fraktsiooni liiget, kelle töö riigikogus jäi eelmisel aastal poolikuks. Oli ka mitu terve aasta töötanud reformierakondlast, nagu Paul-Eerik Rummo ja Urve Tiidus, kes kulutasid oluliselt vähem, kui oleksid võinud.

Kõige odavam oli maksumaksjate jaoks IRLi poliitikute kuluhüvitiste tasumine. Nende keskmine kuluhüvitis oli eelmisel aastal 7459 eurot ehk vaid 61 protsenti võimalikust.

Ka IRLi keskmist kuluhüvitiste taset aitas madalal hoida mitmete fraktsiooni liikmete vahetumine eelmisel aastal. IRLis oli samal ajal ka mitmeid üsna kokkuhoidlikke kulutajaid, näiteks riigikogu esimees Ene Ergmal läks kuluhüvitisteks vaid 4000 eurot.