Aastaringselt avatud eraldi sissekäiguga öömaja kainestusmaja kolmandal korrusel on olnud algusest peale rahvarohke, kinnistunud öömajalisi on juba veerandsada.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul oli otsus kasutada kainestusmaja ülakorrust öise majutuskohana igati õigustatud.

"Täituvus näitab, et koht on üles leitud ja vajalik," märkis Martinson.

Novembris oli öömajas ööbijaid kokku 92, keskmine ööbimiste arv ühe isiku kohta oli kuus ööd, püsiva teenusevajadusega, milleks on 14-30 päeva kuus, isikuid 15, sealhulgas seitse naist. Lühiajalisi, ise saabunud või politsei poolt toodud juhukliente oli kuu jooksul 77.

Detsembris oli ööbijaid kokku 85, aga keskmine ööbimiste arv ühe isiku kohta oli üheksa ööd ja püsivaid ööbijaid juba 24, sealhulgas kaheksa naist. Lühiajalisi, ise saabunud või politsei poolt toodud juhukliente oli detsembrikuu jooksul 61. Välisriikide kodanikke veetis öö öömajas kolm. Politsei poolt toodi või tuli teistest omavalitsustest 16 inimest.

Vanuseliselt on enim ööbijaid aastates 41-60 kokku 41 meest ja 11 naist. Kõige rohkem on selles vanuses ka püsikliente – 13 meest ja kaheksa naist. Alates 61 eluaastast on ööbijaid kaheksa meest, üks selles vanuses mees on ka püsiklient.

Uus öömaja on avatud kell 21- 9 ja sealsetes kambrites on 24 madratsikohta, varumadratsitega 27.