"Kindlasti on selles kriisiolukorras ikkagi kõigil väga raske ja keeruline olla. Ma olen ise ka Afganistanis pool aastat olnud ja olen tegelenud nende asjadega hästi palju," räägib ta Regionaalhaigla kampaaniavideos.

"Peab selle rutiini endale kodus tekitama, ei saa kodus vedeleda lihtsalt – peab ikkagi ärkama üles, tegema oma toiminguid. Hea, kui teha päevas täpselt samu asju – sööme kõik koos lõunat, õhtust, teeme seda-teist... Teha päevaplaan – millal on õppimise aeg, millal töö tegemise aeg. Kui sa suudad selle rutiini tekitada, siis see on psühholoogiliselt väga hea."

Regionaalhaigla algatas kampaania #koduspäästadelusid, mille käigus avaldame seeria portreelugusid Põhja-Eesti Regionaalhaigla arstide, õdede ja osakondade juhtidega, kes räägivad enda tööst käimasoleva kriisi ajal nii professionaalsest kui isiklikust vaatenurgast ja pöörduvad kõigi inimeste poole palvetega püsida kodus ja hoida oma lähedasi, aga teha seda distantsilt.

Kampaania on valminud koostöös loovagentuuriga Tank, võttemeeskonda kuulusid režissöörid Taavi Arus ja Madis Ligema, meediapartneriteks on Delfi ja JCDecaux Eesti.

Et meedikute ennastsalgavat tööd mitte ära nullida, on jätkuvalt vaja kõigi inimeste kannatlikkust nende juhiseid järgida ja ohtu mitte alahinnata. Püsi kodus - nii päästad elusid!