Lisaks lubab koalitsioon jätkata ka väiksemate teede tolmuvabaks muutmist. Koalitsioon armastab autosid ning keeldub otsustavalt automaksust. "Eesti hõreda asustuse ja traditsioonide tõttu jääb Eesti perede peamiseks liikumisviisiks maanteetransport," seisab lepingus.

"Kõrvuti autoliikluse parandamisega teeb Eesti valitsus kõik selleks, et vähendada autode kasutamise sundi," lisas koalitsioonileping. Arendada lubatakse ka ühistransporti, tõstes reisirongide liiklustihedust

Koalitsioon lubab ka mõjutada linna- ja elamuehitust selliselt, et vahemaad töö- ja elukohtade, kaupluste ja elukohtade, koolide ja lasteasutuse ning elukohtade vahel väheneksid.

Eesti lennunduspoliitika lähimaks suureks eesmärgiks nimetab koalitsioon võimalust lennata Tallinnast kõigisse olulisematesse Euroopa ärikeskustesse ja tagasi ühe päeva jooksul.

Eesti kui sihtkoha reklaamimisel lubab koalitsioon ühendada EASi, Tallinna Lennujaama ja lennukompaniide jõud. "Pikaajalisemaks eesmärgiks on muuta Tallinna lennujaam Põhja-Euroopa Aasia-suunaliste lendude keskuseks," seisab lepingus.