"Tallinna teedel on töös kolm freesi kuue meeskonnaga," ütles Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.

Klandorfi sõnul on hetkel suurim töö Vabaduse puiestee remotimine, kus toimub freesimine Side ja Valdeku tänava vahelisel lõigul. "Ulatuslikud tööd kestavad kolm nädalat ning on väga oluline, et autojuhid märke jälgiksid," ütles Klandorf.

Tulika ja Tehnika tänava vahelisel lõigul ning Sõle tänaval toimub Klandorfi sõnul samuti freesimine. "Puhastame ka tänavaid, töös on 13 imurit ning 54 inimest töötab käsitsibrigaadidena," lisas Klandorf.

Lisaks suuremahulisele Soo tänava rekonstrueerimisele algab esmaspäeval remont ka Kreutzwaldi tänaval Tartu maantee ja Kunderi tänava vahelisel lõigul. Ümbersõit toimub Pronksi tänava ja Kunderi tänava kaudu.

Seoses liiklussuundade vahelise eraldusriba ehitusega Järvevana teel suletakse eeloleval nädalavahetusel, 27. ja 28. aprillil liiklus Järvevana tee Pärnu suunalisel sõidurajal.

Vana-Lõuna tänaval Tatari tänava ja Herne tänava vahelisel lõigul suletakse liiklus alates laupäevast, 27. aprillist kuni 5. maini. Ümbersõit on Veerenni tn ja Tehnika tn kaudu.

Seoses Soo tänaval liikluse sulgemisega suunatakseliini nr 3 autobussid kesklinna liiklussuunal 29. aprilli tööpäeva algusest kuni 30. augusti tööpäeva lõpuni ümbersõidumarsruudile.

Liini nr 3 autobussid sõidavad kesklinna liiklussuunal ümbersõidumarsruudil Niine tänav, Põhja puiestee, Suurtüki tänav, Rannamäe tee, Suur Rannavärav ja Ahtri tänava pikendus.