„See on väga kahetsusväärne või isegi haletsusväärne, et nii käituvad inimesed, kes on avalikus ametis. Selle asemel, et lihtsalt öelda, et ole kena, pöördu sinna kuhu vaja oma kahjuga, selle asemel hakatakse tänitama, nagu sa oleksid teist päeva roolis ja ei oska sõita,“ rääkis Hein Delfile, millised mõtted tal Klandorfi märkusega tekkisid.

„Kirjutatud lause eripära on see, et sa ei saa sealt välja lugeda emotsioone. See emotsioon tekib vaid sinu peas. Sa võid võtta seda, kas naljana või tõsisena. Aga kui ma võtan seda Klandorfi lauset täiesti emotsioonivabalt, siis mulle öeldakse, et õpi sõitma,“ jätkas ta.

Klandorfi sõnul ei tähenda see, et Raivo Hein ühe fraasi ajakirjanduses avalikustas seda, et Tallinna tänavate olukord peaks selline olema nagu ta praegu on.

„Minu poolt Facebookis öeldu on pigem sõbralik lõõpimine kui abilinnapea ametlik vastus. Facebookis avaldavad inimesed lihtsalt oma isiklikku arvamust,“ lisas ta.

Klandorf ütles, et tema isiklik arvamus on endiselt selline, et inimesed peavad sõitma ettevaatlikult, jälgima liiklusmärke, mitte ületama lubatud sõidukiirust ja valima kiirust vastavalt teeoludele.

„Seda enam, nagu härra Hein on ise väitnud, on ta lõhkunud oma autojuhi staaži jooksul 6-7 kummi. Mina olen olnud roolis 39 aastat ega olen lõhkunud ühtegi kummi ega velge,“ lisas ta.

Kui midagi sellist on juhtunud, nagu Hein kirjeldas, siis on Klandorfi sõnul inimesel täielik õigus pöörduda linnavalitsuse poole avaldusega ja nõuda kahjutasu.

Hein ütles, et ta autol oli „kasko peal“ ning seega tegeleb asjaga edasi kindlustus. „Mul ei oleks iialgi seda aega, et hakata asja ajama juristide abil ning esitama mingi hagi linna vastu,“ lisas ta.