"Nad ikka töötavad sellepärast, et nad teisiti ei saa, see ongi nende elurõõm ja nende eluviis. Nad on tulnud siia maailma, et just seda teha, mida nad teevad," ütles Delfile Skulskaja, kes ka ordenisaajate nimel tänukõne pidas.

Skulskaja ütles, et ordeni saamine oli tema jaoks üllatus ja väga suur rõõm. "Ma võin täna lubada endale luksust tunda end väga õnnelikuna ja uhkena, aga see on üks päev. Nüüd ei tohi endale lubada seda, et vaadates peeglisse näed, et sina said selle ordeni," sõnas ta.

"Kui sa istud laua taga, oled sa ikka seesama inimene, kes midagi ei oska, kardab valget paberit, ei tea, kuidas need märksõnad kokku panna, närveerib selle pärast, ei maga öösel ja on väga õnnelik, kui mõni rida või mõni luuletükk sealt valmis saab. See elu lähebki edasi nii nagu ta peabki kirjanikul käima, et ta ikkagi igal hommikul on kindel, et ta enam midagi head ei kirjuta," lausus Skulskaja.

Skulskaja lisas veel, et talle valmistas erilist rõõmu, et ordeni sai Irina Belobrovtseva, kes on Bulgakovist väga hea raamatu kirjutanud, mis on tõlgitud eesti keelde. "Samuti Vladislav Korzetš, kes on väga hea kirjanik. Professor Peeter Torop Tartust, keda ma tunnen ja kes on semiootikas väga palju head korda saatnud. Kõik näitlejad, kes täna said, Margarita Voites, kes on meie primadonna. Ma ütleks nendest, keda ma tunnen - nad kõik said selle pärast, et nad on seda väärt."