Kilk arvas Kuku raadio saates "Keskpäevatund", et tema meelest on kogu loos kaotajaks meie riik ja lolliks on tehtud oma rahvas, riik ja eriteenistused. Kilk märkis, et kindlasti naeravad Venemaa ametkonnad end praegu ribadeks ja tulevikus saab lugeda WikiLeaksi paljastustest, kuidas ka diplomaatiline korpus meie üle naerab.

Kilk tõi esile ka Delfis avaldatud Savisaare kirjutatud arvamusloo, kus ta kirjutab, et kõik Eesti suured erakonnad on välisraha saanud ja kasutanud ning seni pole selles probleemi nähtud. Ruussaar märkis, et järelikult on Eesti mõjuagente täis. Ühiselt leiti, et valimisvõitlus on alanud.

Kilk lisas, et kapo peaks ennast valimistest distantseerima, kas siis algatama kriminaalasja Savisaare suhtes või teatama, et kõik ajakirjanduses avaldatu on vale.

Ruussaar märkis, et me ju kõik teadsime, et Savisaar küsib ja ka saab Venemaalt raha. Ideon lisas, et sai selle nädala jooksul teada, et Savisaar on aus inimene, ütleb, et on raha küsinud ja saanud, näitab vastavaid dokumente ja ei salga, et see on valimisraha. Ta tuletas meelde neljapäevast pressikonverentsi, kus Savisaar ütles: "Selles linnaosas (Lasnamäel) elab 115 000 inimest, suur osa neist õigeusklikud, ja neile on tähtis saada valimiste eel positiivne impulss selle kiriku valmimisest." Ruussaar tõstatas seepeale küsimuse, kas me elame riigis, kus kaitsepolitsei kiusab ausaid inimesi?