„Ma olen kiirabitöötaja. Meid toidavad La Tabla ja SushiShop, Circle K joodab tasuta kohvi, Rimi hakkab pakkuma pähkleid ja puuvilju. Aga mõtleme sekundi, meie (kiirabitöötajad) ei ole ainsad, kes vajavad toetust, ma ei ole näinud veel ühtki uudist selle kohta, et keegi hakkaks pensionäre toiduainetega varustama. Lisaks meie operatiivteenistusele on veel ka politsei ja päästjad ja paljud teised. Ärgem unustagem, et praegu on tööpuuduse laine ja paljud on jäänud või jäävad nälga.

Circle K on teinud meile kohvi pealt alati 50% allahindlust. Praegu pakub kohvi tasuta. Aitäh neile. Mulle tundub, et see, mida teevad teised, on PR, sest kuni eriolukorra kehtestamiseni sülitasid kõik operatiivteenistustele, aga nüüd äkki tuli kõigile meelde, et me olemas oleme.

Mina isiklikult ei vaja neid soodustusi ja arvan, et need kes ei tunne nende järele teravat vajadust, ei peaks ka ahnitsema. (See ei puuduta finantsraskustega perekondi, ka meie kolleegide hulgas on abivajajaid). Ma ütlen lahti oma sõnadest PR-i kohta, kui pakutud soodustused säilivad ka pärast pandeemiat, aga praegu nii,“ kirjutas Vaisbein.