28. aprillil kell 20-24 suletakse liiklus Narva maanteel Vene-Roosi vahelisel lõigul. Ümbersõidud toimuvad linnast väljuval suunal Roosi-Puiestee marsruudil ning kesklinna suunas üle Vabadussilla. Linnaliini bussid nr 4 ja 7 sõidavad kesklinnast väljuval suunal Narva-Roosi-Puiestee, teatas Tartu linnavalitsuse pressiesindaja.

Bussid ei läbi Vene peatust, ajutine peatus asub Roosi-Pika ristmikul. Kesklinna suunas sõidavad bussid marsruudil Narva mnt-Vabadussild-Vabaduse pst ning bussid ei läbi Vene ja Atlantise peatusi. Ajutine Vene peatus asub Vene tänaval enne Ujula ristmikku ning bussid peatuvad ka Raeplatsi peatuses.

29. aprillil kell 19-23 suletakse liiklus Uueturu tänaval Vabaduse pst ja Ülikooli tänava vahelisel lõigul. Juurdepääsud kaubamaja parklasse on avatud. Uueturu taksopeatus asub ajutiselt Vanemuise alumises parklas.

30. aprillil kell 21st kuni 2. mail kella 18ni on liikluseks suletud Vabaduse puiestee Raekoja platsi ja Uueturu vahelisel lõigul. Ümbersõidud toimuvad Narva mnt või Vaksali tänava kaudu. Poe tänava elanikele tagatakse juurdepääsud Ülikooli tänava poolselt suunalt. Linnaliini bussid 6, 16, 22 ja 33 sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Võidu sild - Narva mnt - Ujula - Sauna - Kroonuaia jne.

Kesklinna suunas sõidavad bussid 8, 16, 16a, 20, 21 ja 33 marsruudil Lai –Vabadussild - Narva mnt ning peatuvad Vene ja Atlantise peatustes. Bussidel jäävad läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ning Palmihoone peatused Vabaduse puiesteel. Buss nr 6 peatub Turu tänaval Tasku ees.