Teisipäeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk ja toob kaasa tugevama saju, mis pärastlõunal saartelt mandrile levib — sajab vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Tuul on tugev ja puhub algul kagust, õhtul pöördub aga saartel lõunasse. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval on sooja 2..6 kraadi, teatas EMHI.

Kolmapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ja selle järel pöördub õhuvool läänekaarde. Järgnevatel päevadel liiguvad üksteise järel madalrõhulohud üle Läänemere, mis enamasti vihma toovad. Õhutemperatuur on valdavalt plusskraadides.

Kolmapäeva öösel sajab vihma, öö hakul tuleb ka lörtsi. Päeval saju võimalus väheneb. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Sooja on öösel 2..6, päeval 4..7 kraadi.

Neljapäeval liigub üle Rootsi Lõuna-Soome madalrõhkkond, mis Eestisse vihma toob. Puhub tugev edelatuul, päeval pöördub tuul läände ja tõenäoliselt veidi nõrgeneb. Sooja on ööpäevaringselt 3…6 kraadi.

Reedel saabub Skandinaaviasse uus madalrõhkkond, mille eel tugevneb Läänemere ääres lõuna- ja kagutuul, päeval puhub tugev edelatuul. Vihmapilved liiguvad üle Eesti, õhtu poole lääne poolt alates tihedam sadu lakkab. Sooja on öösel 1..6, päeval 5…8 kraadi.

Laupäeval jääb Eesti veel madalrõhkkonna lõunaserva. Sajab hoovihma. Puhub tugev edelatuul, päeval pöördub läände ja veidi nõrgeneb. Sooja on ööpäevaringselt 4…8 kraadi.

Pühapäeval taandub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja Skandinaavias tugevneb kõrgrõhuhari. Kahe rõhuala piirimail võib meil kohatisi vihmahooge tulla. Öösel puhub tugev läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse ja nõrgeneb tasapisi. Sooja on ööpäevaringselt 2…7 kraadi.

Lähemat ilmainfot vaata SIIT