Saatekülalised arutlesid Jüri Pihli kapo juhtumi üle, kui Ruussaar küsis, et kus on piir, kus avalik huvi nõuab riiklikult olulise dokumendi avaldamist? "Selle juhtumi kõige olulisem tulemus on see, et me teame nüüd tänu Rein Langile, kus on nüüd see mõõdik," vastas ta ise oma küsimusele.

Priit Hõbemägi täpsustas, et antud dokumendile (Pihli Kapole tehtud avaldus - toim.) on kehtestatud viie aastane juurdepääsu piirang.

"Justiitsminister Rein Lang avaldas selle dokumendi justiitsministeeriumi kodulehel koos oma kommentaariga. Ja põhjendus oli väga lihtne, et ta avaldas selle dokumendi, kuna selle juhtumi vastu oli erakordselt suur avalik huvi. Ja ta küsis luba Urmas Paetilt ja Andrus Ansipilt ja andis ka ise loa avaldada enda isikuandmed," ütles Ruussaar.

Ruussaare sõnul on meil nüüd juhtum ehk pretsedent, mille puhul me võime taolisi, viieks aastaks salastatud dokumente välja nõuda, viidates Pihli ja kolme valitsusliikme juhtumile ning öelda, et erakordselt suur avalik huvi nõuab selle või tolle dokumendi avalikustamist.