Priit Hõbemägi rääkis aga Tallinnas Stroomi randa viivast nn valimiskampaania teest, mida keskerakondlik linnavalitsus pidevalt parandab ja pindab. Stroomi piirkond on põhiliselt vene rahvusest inimeste elukoht ning küllap linnavalitsus tahab Tallinnas võimu säilimise nimel neile näidata, et pidevalt käib üks remont ja parandamine. "Tahab näidata, et midagi on jälle tehtud," sõnas Hõbemägi.

Tartu ärimees Rein Kilk teatas, et Tartumaal taolist pidevat märki kampaaniast pole. Mõni aasta tagasi rippus küll ühe Tartu kõrghoone peal hiigelsuur Andrus Ansipi näopilt. Kuuldavasti pidi tänavu valimiste eel olema lausa mitu plakatikandidaati, teadis Kilk. Nii pidada Tartus hääli meelitama eelmise linnapea Laine Jänese pildiga, praeguse linnapea Urmas Kruuse plakatiga, aga ka europarlamendist koju pöörduva Savi Tomi (Toomas Savi) plakatiga.

Kaassaatejuhid Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar arvasid küll, et Savi Tom on nii kaua kadunud olnud, et rahvas ehmub tema hiigelplakatit nähes ära. Aga järsku ongi see asja eesmärk - ehmatavad, lähevad valimiskabiini ja valivadki Toomas Savi, lisas Hõbemägi.