Keskerakonna Noortekogu esimehe Siret Kotka sõnul on Reformierakonna kiirustades ja läbimõtlemata kampaania kantud hirmust kaotada sügisesed kohalike omavalitsuste valimised Tallinnas, teatasid Keskerakonna noored.

„On äärmiselt totter, kuidas Reformierakond räägib linnatänavate puhtusest ja korrast sidudes selle linnaosade alleshoidmisega. See kõik kinnitab endiselt veendumust, et oravad on Keskerakonna plaanist asendada linnaosad Tallinnas piirkondadega, tõsiselt paanikasse sattunud,“ lisas Kotka. „Kuna Reformierakond ei suuda praegu isegi riiki valitseda, siis Eesti suurima omavalitsuse juhtimine käiks neile selgelt üle jõu."

Kesknoorte juhi sõnul ei ole Reformierakonna stiilis „armastust" ära teeninud mitte ükski omavalitsus Eestis, ka Tallinn mitte. „Kuhu me täna Reformierakonna juhtimisel siis oleme jõudnud? Saime aukliku eelarve, mida muudkui kärbitakse ning kärpima jäädaksegi, kuniks praegune valitsus kukub. Meil on valitsusjuht, kes tajus majanduskriisi saabumist Eestisse alles möödunud kuul," lausus Kotka.

„Tallinlased ei ole sellist karistust, nagu oleks reformierakondlik linnavalitsus, kohe kindlasti ära teeninud. Samas on huvitav muidugi see, et alles hiljuti kaitses peaminister Ansip ideed kaotada pealinnas linnaosad, aga mida me siis täna näeme? Tundub, et oravad on justkui peata kanadeks muutunud, kes siblivad sinna-tänna parajasti just nii, kuidas soodsam tuul puhub.“