Keskerakonna noortekogu esimehe Siret Kotka sõnul kannatavad eelkõige tudengid, maaelanikud, eakad ja puuetega inimesed, teatas Keskerakonna noortkogu esimees.

“Me ei saa lubada sellise olukorra jätkumist, kus riigi valitsus vaatab tuimalt pealt kui bussiliine pannakse kinni ja piletihinnad pidevalt tõusevad,” lisas Kotka.

Keskerakonna noortekogu arvates peaks riik rahvale appi tulema ja ülikõrgete kütusehindade juures tagama vähemalt ühistranspordi kättesaadavuse senisel tasemel.

Noortekogule on arusaamatu, kuidas peaminister Ansip elab justkui üks päev korraga ega osanud juba varem tekkivat probleemi ette näha. Veelgi arusaamatum on kesknoortele see, kuidas kütuse kallinemisest eesti rahvale tekkinud probleemid jätavad täiesti külmaks ka teisi valitsuse liikmeid.

“Eesti rahval on aeg Euroopa kombel seisma hakata oma õiguste eest, sest ainult nii on võimalik valitsusele näidata oma rahulolematust toimuva suhtes,” sõnas Kotka.

Keskerakonna noortekogu kutsub Ansipi valitsust lõpuks ometi talveunest ärkama, sest probleemid vajavad lahendamist. On tõenäoline, et sügisel õpinguperioodi alates tudengite jaoks probleemid seoses piletihinna tõusu ja bussiliinide sulgemisega ainult süvenevad.