"Seekord oli tõepoolest tiraaž suurem. Erakond on seda aeg-ajalt teinud tõstmaks erakonna liikmete huvi meie vaateid väljendava ajalehe vastu," ütles Pukk Delfile.

Puki sõnul telliti konkreetne number pea kõikidele erakonna liikmetele. "Need, kes praegu ilma jäid saavad siis järgmisel korral. Tiraaž suurenes umbes poole võrra."

Tavapäraselt 57 senti maksva lugemise maksis liikmetele kinni erakonna peakontor. "Kui seda lehte annab muidu välja MTÜ Vaba ajakirjandus, kelle käest inimesed seda lehte tellivad, siis seekord tellis Eesti Keskerakond Vaba ajakirjanduse käest teatud tiraaži lehti," selgitas Pukk.

Eelmise kolmapäeva Kesknädala esilugu oli "Toobal: Ratas Keskerakonna juhina kindlustaks Ansipi ja Ilvese võimu." Seal räägib Toobal, miks erakonna esimeheks pürgiv Jüri Ratas on Keskerakonna esimehe kohale vale valik. Intervjuud on võimalik lugeda ka Priit Toobali Delfi poliitblogist.

Küsimusele, kas erakonna liikmetele ajalehe kinni maksmine oli osa Edgar Savisaare Keskerakonna esimehe kampaaniast, vastas Pukk, et Kesknädal oma erakonna liikmete hulgas lukku ei lähe. "Kui seal keegi kirjutab Jüri Ratase kiituseks, siis saab ka sellest lugeda."

"See oli pigem Priit Toobali isiklik seisukoht. Temaga tehti intervjuu ja küsiti tema arvamust," sõnas Pukk.