"Eesti valijal on märtsikuistel riigikogu valimistel lihtne valik. Kas jätkata Reformierakonna ja IRL-i juhtimisel veel neli aastat või siis valida uute võimaluste, uute ideede ja uute lahenduste poolt. Kõige olulisem on, et inimesed mõistaksid, et parempoolsusele on olemas selge ja tugev alternatiiv," selgitas Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk Delfile värske kampaania sõnumit.

Puki sõnul on valimised valijate võimalus öelda, et neile aitab Reformierakonna ja IRL-i ülbest ja hoolimatust poliitikast. "Neile aitab sellest, et aktsiiside ja käibemaksuga võetakse keskmise sissetulekuga peredelt viimane, samas kui rikastele tehakse heldeid maksusoodustusi."

"Aitab sellest, et kõrget tööpuudust ei peeta millekski, hindadel lastakse kontrollimatult kasvada ning antakse aina uusi katteta lubadusi, mis peale valimisi muidugi unustatakse," märkis Pukk.

Pukk ütles, et praegu üritatakse jätta muljet, et peale Reformierakonna ja IRL-i Eesti inimestel mingeid valikuid ei olegi. "Muidugi on. Keskerakond seisab nendel valimistel selle eest, et palgad tõuseksid, eestlane saaks Eestis elada ja töötada, pensionid kasvaksid ning keskmist sissetulekut teenivate perede maksukoormus alaneks tänu astmelise tulumaksu kehtestamisele," loetles pressiesindaja Keskerakonna lubadusi.

"Need ettepanekud pole mitte parteikontoris sündinud, vaid kajastavad Eesti inimeste tegelikke vajadusi ja soove," rääkis Pukk ja lisas, et Keskerakonna peale võib kindel olla, et erakond ka lubatu ellu viib. "Me pole kunagi andnud katteta lubadusi."