Parteidest populaarseim on Tallinnas Keskerakond, kes on kasvatanud kuu ajaga oma populaarsust 35 protsendilt 47 protsendile, vahendas ERRi uudisteportaal "Aktuaalne kaamera" uudist.

Viimase kuuga on langenud Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide toetus, Reformierakonna toetus on langenud 17 protsendilt 13 protsendile ja sotsiaaldemokraatidel 17 protsendilt 12 protsendile.

Isamaa ja Res Publica Liit on aga oma toetust pealinnas nelja protsendi võrra kasvatanud ning omab nüüd 10 protsendi suurust toetust

Pealinnas on langenud ka üksikkandidaatide ja kohalike valimisliitude toetus, vastavalt 16 protsendilt 12 protsendile ja 4 protsendilt 3 protsendile.

Taolised tulemused tähendavad, et kui ükski valimisliit või üksikkandidaat linnavolikogusse ei pääse, siis nendest üle jäävate häälte arvelt saab Keskerakond linnavolikogus tõenäoliselt absoluutse enamuse, mis võimaldab neil veel neli aastat üksi linna valitseda.

Eeldusel, et linnavolikogusse saavad esinduse vaid Keskerakond, Reformierakond, IRL ja SDE, saaks Keskerakond praeguste toetusnumbrite juures 57 protsenti linnavolikogu kohtadest ehk rohkem kui praeguses koosseisus.