Pukk tõi välja 23. jaanuaril 2012. aastal ajalehes Pealinn, 25. jaanuaril 2012. aastal ajalehes Kesknädal, 30.jaanuaril 2012. aastal uuesti Pealinnas ilmunud artiklid ja ja mitmel pool mujal, sealhulgas Tallinna Televisiooni saadetes. "Kirjutatu oli piisavalt selge ja ammendav," kinnitas Pukk.

Ühes neist artiklitest räägib ettevõtja Urmas Sõõrumaa oma suhtumisest Savisaarde ja sellest, miks ta tema raamatut toetab. Rohkem infot nendes intervjuudes raamatu rahastajate kohta pole ning samuti pole mainitud Arsai Investmentsi ega ühegi teise fondi nime.

Puki sõnul ei ole loomulikult võimalik leida Arsai Investmentsi kohta mingit infot, kuna fond on oma tegevuse lõpetanud ega ole kunagi Eestis ka aktiivne olnud.

"Küsid, kes olid fondi toetajad. Kardan, et enne läheks issanda päike looja, kui kõik selles raamatus esitatud vaadete toetajad üles saaks loetud," vastas Pukk.

"Mina igatahes ei söandaks avaldada ühtegi nime, seda enam, et ma ei ole kindel, kas see ei oleks vastuolus andmekaitse reeglitega," lisas Pukk.