„Edgar Savisaar esineb mõlemas klipis Tallinna linnapeana ja kutsub lihtsalt inimesi üles valima tulema. Reklaamis ei ole juttu mitte ühestki erakonnast ja ei ole kasutatud ühegi erakonna sümboolikat,“ lausus Toobal pressiesindaja teatel.

„Märksa poliitilisema reklaami tellis hiljuti rahva raha eest Ansipi valitsuskoalitsioon. Reformierakonna eestvedamisel sündinud reklaamis kutsuti üles kasutama ID-kaardi erinevaid teenuseid ning kahtlemata täiesti juhuslikult toodi näiteks emapalga taotluse esitamine,“ meenutas Toobal.

„Kui Tallinna linn telliks reklaami, millega propageeritaks astmelise tulumaksu kehtestamist tõuseks kogu meedia tagajalgadele. Aga kui Reformierakond reklaamib rahva raha eest enda poliitilisi algatusi, siis ei tehta sellest väljagi. Minu hinnangul peaks Reformierakond kindlasti selle reklaami erakonna eelarvest kinni maksma,“ lisas Toobal.

„Mulle näib, et praeguse valitsuskoalitsiooni parteid ei ole huvitatud kõrgest valimisaktiivsusest, kuna kardavad, et valijad ei hääleta nende poolt. Seetõttu tehakse kõik mis võimalik, et inimesteni ei jõuaks teave 7. juuni europarlamendi valimistest,“ ütles Toobal.