Praegune keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus on õppinud Tallinna Muusikakeskkoolis klaverit ja Bakalaureuse Erakoolis (tänane Akadeemia Nord), mille lõpetas 1995. aastal hõbemedaliga. Aastal 2000 sai Tallinna Pedagoogikaülikoolist (tänane Tallinna Ülikool) bakalaureusekraadi haldusjuhtimises ja Euroopa Liidu suhetes.

Aastal 2000 alustas ta magistriõpinguid Tartu Ülikooli politoloogia erialal, mis on veel lõpetamata.

Alates 1998. aastast on Pentus-Rosimannus olnud Reformierakonna liige. Ta on töötanud muuseas poliitilise nõunikuna sotsiaal-, justiits- ja välisministri juures ning olnud Tallinna kesklinna vanem. 2005. aastast töötas ta aga peaminister Andrus Ansipi büroo juhatajana.

2007. aastal kandideeris Keit Pentus-Rosimannus riigikogu valimistel ja sai 7049 häälega isikumandaadi. Alates 6. aprillist 2011. sai Pentus-Rosimannusest Andrus Ansipi kolmanda valitsuse keskkonnaminister.

Praegune riigikogu saadik Mati Raidma on lõpetanud Nõo Keskkooli, Leningradi Tuletõrjetehnikakooli tuletõrjetehnikuna ning Moskva Kõrgemaa Tuletõrjetehnikakooli tuletõrjetehnika ja tuleohutuse insenerina. Ta kaitses doktorikraadi Moskva Tuletõrjeakadeemias 2005. aastal.

Raidma on töötanud mitmel ametikohal Pärnu tuletõrjes, olnud päästeameti peadirektori asetäitja ja ka ameti peadirektor. Raidma on Reformierakonna liige alates 2006. aastast ja ta oli ka peaminister Andrus Ansipi nõunik. Viimase kahe koosseisu ajal on ta olnud riigikogu liige ja tuntud eelkõige kui riigikaitsekomisjoni juht.