Salapäraseks tuleb seda ajakirjanikku nimetada seetõttu, et tema nime ei ole loo intervjuu juures kirjas. Esmaspäeval ilmunud intervjuu pealkirjaga "Edgar Savisaar: Eestile toob edu jälle kesktee!" ja 7. märtsil ilmunud artikkel "Edgar Savisaar: Partsi arutu raharaiskamine meediat ei huvita!" olid mõlemad ilma intervjueerija nimeta.

Kes usutles Savisaart ajalehe jaoks? Pealinna toimetusest on sellele küsimusele peaaegu võimatu vastust saada. Pealinna tegevtoimetaja Oliver Õunmaa lausus, et ajakirjaniku nime puudumine oli näpukas, sest ajakirjanik unustas selle lisada. Seda, kes intervjuu tegi, palus ta küsida peatoimetaja Maarja-Liis Arujärvelt, kes aga ei vastanud sel nädalal ei meilidele ega telefonikõnedele.

Kes iganes too salapärane ajakirjanik ka poleks, on ta arvatavasti Savisaare mõttekaaslane, sest intervjuude toon on soe ja sõbralik. Tema isiklik klapp Savisaarega tundub olevat üsna hea, sest küsimused ja vastused voogavad nagu ühtse tekstina. Ebameeldivaid küsimusi mõistagi ei küsita.