Avalikkuse ette on ta varem jõudnud kõigest mõnel korral. 2006. aastal kirjutas Äripäev, et Urmas Sõõrumaa tollal 20 aastane poeg Tõnis oli Raplamaal asuva Adila puhkekompleksi osanik. "Isa huvi oli see, et mul tegevust oleks, ja kuskilt peab ju alustama," rääkis Tõnis Sõõrumaa tollal ettevõtmise kohta.

Adila puhkekeskus töötab Tõnis Sõõrumaa siiani, oma osaluse võõrandas ta küll juba 2007. aastal oma isale, aga firma juhatuse liikmena on ta endiselt kirjas.

Kahe aasta eest kirjutas Eesti Ekspress, et Tõnis Sõõrumaa juhib Ukrainas isa turvaäri. Tollal ta oma tegemistest väga rääkida ei tahtnud, Urmas Sõõrumaa lootis aga, et poeg õpib Ukrainas vene keele korralikult selgeks.

Selle aasta alguses käis aga Tõnis Sõõrumaa nimi samuti avalikkuse eest läbi, kui Ekspress kirjutas, et suurärimees Urmas Sõõrumaale kuuluv turvafirma üritas väidetavalt jõuga Rotermanni kvartalist välja tõsta vana sõbra autopesulat.

Nimelt helistas toimetusse toona ärritunud Gunnar Ervin, Rotermanni kvartalis asuva autopesula juht. “Laupäeva õhtul tulid pesulasse Sõõrumaa firmade esindajad, nende hulgas ta poeg Tõnis ning hulk turvafirma USS Security mehi, kokku nii viisteist meest, ja asusid me töötajaid konkreetselt välja ajama. Sõitsid omavoliliselt pesulas olnud võõraste autodega, blokeerisid sissepääsud,” rääkis Ervin toona.

Hiljuti tuli välja, et Savisaare ametlikuks elukohaks olev Rotermanni kvartal on ka Tõnis Sõõrumaa üks tegevuskohtasid. Ta on Rotermanni kvartalit arendava US Invest ASi üks nõukogu liikmeid ja selles ametis on ta mõned korrad ka meediast läbi käinud.

Äramärkimist väärib, et äriregistris on ta elukohaks märgitud Šveits.