Keskerakonna Noortekogu ja Rahvaliidu Noored korraldavad laupäeval presidendikandidaat Arnold Rüütli toetuseks rongkäigu Radisson SAS hotelli juurest Estonia kontserdisaali ning laulupeo Estonia-esisel parkimisplatsil.

Rongkäigus osalevad ka valijamehed, kes toetavad Arnold Rüütli tagasivalimist. Erinevalt Ilvese toetusürituse korraldajatest ei häbene Rüütli toetajad oma poliitilist kuuluvust, teatasid Delfile noortekogude esindajad.

Kesknoored ja noorrahvaliitlased kutsuvad kõiki inimesi 23. septembril kell 10 Estonia-esisele parkimisplatsile laulupeole, et ühiselt näidata Eesti rahva laialdast toetust president Rüütlile.

Valijameeste rongkäik algab kell 10.30 Radisson SAS hotelli eest ning liigub marsruudil Rävala puiestee — Teatri väljak — Estonia puiestee.

Samal päeval ja ajal on kavas ka teine laulev aktsioon, mille eesmärgiks on toetada Toomas Hendrik Ilvest.

See kontsert plaanitakse maha pidada otse Estonia teatri ees. Üritusest on lubanud osa võtta nimekad muusikud Tõnis Mägi, Ivo Linna, Ultima Thule, vennad Urbid, Untsakad, Justament, vennad Johansonid, Siiri Sisask ning Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap.

Ühislauluna on plaanis laulda Justamendi lugu nimega “Paranähtus”, millele Villu Kangur on uued sõnad kirjutanud. Üritus kestab 10.30-12.30.