Siim oli peasüüdlane laupäeval Muratsi jäärajal juhtunud õnnetuses, kui sõiduauto Volvo taga kelguga slepis olnud Rando (21) jäi kerges alkoholijoobes olnud Siimu juhitava Volkswageni alla. Pärast õnnetust läksid Rando sõbrad Siimule kallale, mille tõttu viimane kirjutas politseis avalduse, vahendab Saarlane.ee Meie Maa uudist.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik osutas, et avarii kohta on kriminaalmenetlust alustatud. Samuti on politseis Siimu avaldus talle kallaletungimise asjus, kuid üleskutse rate.ee-s tuleb politseile üllatusena.

“Igasugune vägivalla õhutamine ei ole seadustega kooskõlas ja kindlasti uurime ka seda konkreetset üleskutset,” sõnas Allik. “Kättemaks ei ole lahendus.”

Prokurör Svetlana Maripuu sõnul on juhtumi asjaolud kommenteerimiseks veel toored. Kui inimesed hakkavad omakohut mõistma, lõpeb see neile kokkuvõttes kurvalt, kuna nad astuvad seadustest üle, ütles ta.

Õnnetuses hulgivigastusi saanud Rando viidi laupäeval helikopteriga Mustamäe haigla intensiivraviosakonda.

Jäärajal juhtunud õnnetus on seda kurvem, et asjaosaliste perekondi on viimasel ajal tabanud mitmed traagilised sündmused. Auto alla jäänud Rando emale sõitis jaanuari alguses Kuressaares auto otsa, veel traagilisem on Siimu pere juhtum — viimaste aastate jooksul on surma saanud nii tema õde kui vend.