Lisaks tegi volikogu liige Nikolai Degtjarenko arupärimise Tallinna linnavalitsusele, kui palju on avatud ja kui palju on tänavu veel kavas kasiinosid pealinnas avada, teatas kasiinovastaste eestvedaja Max Kaur.

„On selge, et kasiinovastaste liikumine Eestis võtab tuure üles. Tallinna, Haapsalu, Pärnu ja Võru linnade vapper ja edukas võitlus kasiinode vastu annab lootust paljudele Eesti peredele. Lähiajal kavandavad kasiinovastased uusi meeleavaldusi Tallinnas. Me peame seisma vastu kasiinoärikate haigetele plaanidele laostada eesti ühiskond. Ainult kasiinovastaste aktiivsus suudab peatada kasiinoepideemia,” kinnitas Kaur.

18.juulil 2007.a toimus Tallinnas esimene kasiinovastane meeleavaldus Euroopa Liidus. Kasiinovastase meeleavalduse korraldamise kohaks oli suurima kasiinoketi Olympic Entertainment Group peakontori esine.

Meeleavaldusel tehti ettepanek kuulutada 18.juuli kasiinovastaseks päevaks.

Käesoleva aasta alguses moodustatud kasiinoäri riigi kontrolli alla võtmist pooldav kasiinovastane liikumine on korraldanud rida üleriigilisi kampaaniaid ning aktsioone. Kasiinovastaste liikumine kutsus Eesti Olümpiakomiteed, Kultuurkapitali ning kõiki õppe-, noorsoo-, kultuur- ja sotsiaalasutusi loobuma kasiinopoolsetest rahalistest toetustest.