Viisitamm on väitnud, et raamatu väljaandja on üks tema ammune tuttav.

Raamatu sisu moodustavad mõnekümne inimese intervjuud ja taas Pärnu linnapeaks kandideeriva Viisitamme sõnul piirdus tema osa raamatu juures vaid ühe intervjuu andmisega.

Kuna autoreid ega kirjastajat Viisitamm ei soovinud Delfile avaldada, siis jääb üle vaid spekuleerida. Kunagine Pärnu linnapea mainekujundaja Madis-Ilmar Salum ei lähe arvesse, kuna autor ei ole varem raamatuid välja andnud.

Kas selleks on tänane Viisitamme mainekujundaja Raul Kalev osaühingust Passion, härra linnapea kauaegne sõber Rakveres Keskerakonna nimekirjas kandideeriv “Valimistel näeme raisk” (www.kov.ee) ja Pärnu linnavalitsuse teenistusest pornoskandaaliga lahkunud Virgo Kruve või hoopis keegi kolmas, näitab juba homne päev.

Valimisnimekirja “Aus Pärnu” linnapeakandidaat Martin Helme ütles Delfile Viisitamme raamatut kommenteerides, et tema jaoks on Mart Viisitamm juba nagunii poliitiline laip ja kas ta on selle juures kloun või geenius, ei puutu asjasse.

“Viisitamm on tankist, kes on oma käsku hästi täitnud,” arvas Helme. Tema sõnul langeb taolise raamatu üllitamine tavalise valimiseelse poliitpropaganda konteksti.

Raamatu esitlus toimub kolmapäeval kell 17 keskerakondlase Indrek Peedo juhitavas kaubamajas Pärnu Keskus.