Kui Savisaarelt küsiti tema arvamust Kadri Simsoni seisukoha kohta, et Savisaarel toetust oodatakse ka tema kaotuse korral, siis Savisaar vaid naeris selle peale.

"Selle kohta võiks öelda hahaa. Kui võetakse kergekäeliselt maha inimesi, kes on Keskerakonna heaks nii palju teinud, Urmi Reinde on vist enam kui 15 aastat Keskerakonna heaks tööd teinud. Alustada sellest, et võtta maha meie väikese lehekese väike peatoimetaja, kes on tegelikult suur inimene, see on ikka alatu küll. Ma saan aru, et tahetakse veel inimesi välja vahetada, aga täna on pidur peale pandud, et enne kongressi näidata, et nad on ikkagi head inimesed, mida nad tegelikult ei ole. Kompromisside jutt – miks siis Urmi Reinde või Oudekki Loone puhul kompromissi ei tehtud jne," rääkis Savisaar.

Kui Savisaar ei asu toetama peale kaotust Keskerakonda, siis mis juhtub? Kas tekib kaks Keskerakonna nimekirja?

"See võimalus muidugi on, aga ma ei ütleks, et see on väga tark võimalus. Reformierakonnal juhtuski praegu niimoodi, et neil oli kaks presidendikandidaati ja kumbki nendest kandidaatidest ei saanud presidendiks, kuigi nad väga soovisid seda. Kahtlemata selline jõudude killustatus vähendab võimalusi ka partei jaoks, kes osaleb valimistel. Ma soovin Keskerakonnale ainult head, aga saab loota, et see saab ka nii valimistel olema," ütles Savisaar.

Savisaar kritiseeris, et teda maha võtta soovivatel noortel pole ideesid, mida võimuga teha. "Mina tegelen aga täna sellise asjaga nagu kodanikupalk, mida katsetatakse Soomes ja ka mujal riikides. Ma mõtlen, kuidas pärast suuri valimisi seda Eestis rakendada. Samuti maksupoliitikas tuleb minna rohkem Läti teed ja muutuda ettevõtjasõbralikumaks," ütles Savisaar.