Peale Silver Meikari Postimehes ilmunud ülestunnistust, et ta on annetanud Reformierakonnale raha, mis polnud tema oma ja mille päritolu ta ei teadnud, ilmus veel mitu inimest, kes tunnistasid sedasama. Üks neist oli Pallingu endine elukaaslane Kairi, kes rääkis sellest ka riigiprokuratuurile.

„Minu mälu järgi helistas mulle 2008 aprilli alguses Kalle Palling ja palus, kas ma saaksin talle teha ühe teene või teda aidata. Küsisin, mis oleks vaja teha. Tema ütles, et ta annaks mulle raha ja mina viiksin siis selle annetusena panka. Ta ütles, et lähed panka, annad raha, ütled, et see on annetus ja muud midagi tegema ei pea. Ma küsisin, miks sa ise ei vii. Minu jaoks tundus imelik, et miks ta helistab ja palub seda teha. Ta ütles, et ta alles paar nädalat tagasi annetas suure summa ja imelik on nii suurt summat juba jälle viia. Minu jaoks oli see suur summa. Raha sain ma tema käest tema kodus Fahle majas ja läksin kandsin selle oma mälu järgi samal päeval kontole. Läksin üksi pangakontorisse kas Ülemiste või Kristiine keskusesse. Rahasumma oli 14 500 EEK – tean seda, sest et teller luges raha üle ja ütles mulle numbri. Raha oli kas ümbrikus või paberi vahel, nägin seal 500-krooniseid.“

Kairi ütles, et sai Pallinguga tuttavaks 2005. aastal, kui nad käisid ühes koolis. Umbes 2006. aasta augustis hakkasid nad koos elama ning see kestis kuni 2007. aasta märtsini, mil nad kolisid lahku ja andsid ära ka ühise korteri.

Kuna Kairi oli ülekuulamise ajaks juba samast sündmusest ajakirjandusele rääkinud, siis kommenteeris ta Kalle Pallingu poolt ajakirjanduses esitatud vastuargumente järgmiselt: „Ajakirjandusest ma kuulsin, et Kalle ütles, et see raha, mis ta mulle andis, oli tema isiklik raha ja kampaaniakulud. Mulle tundus imelik, et ta nii ütles, sest sel ajal, kui ta selle raha andis, oli ta ju juba ligi aasta aega riigikogus olnud. Raske on aru saada, kuidas see raha sai olla kampaaniakulu, kui kampaaniat ammu enam ei olnud. Samuti oli vale see, et elasime raha üleandmise ajal koos, nagu tema jutust ajakirjanduses mulje jääb – me ei elanud juba umbes aasta koos ja meil ei olnud mingeid ühiseid kulusid. Vale on ka see, et see oli tema isiklikust rahast, sest kui see on su isiklik raha, siis miks annetada kellegi teise nimelt.“

Kairi lisas, et Silver Meikarit teab ta Pallinguga suhtlemise ajast, kuid mitte kuigi isiklikult. Ajakirjandusse ja prokuröri poole pöördus ta seepärast, et tal pole kahtlust, et Silver Meikar räägib tõtt ja ta ei taha, et Silver Meikar jääks süüdi sellepärast, et ta kõik selle avalikustaks.

Eesti Reformierakonna annetusregister ja Kairi kontoväljavõte kinnitavad seda, et ta tegi 05.04.2008 14 500 krooni suuruse sularaha sissemakse kontole ja kandis 07.04.2008 ja 08.04.2008 sama summa kahes osas annetusena Reformierakonna kontole.

Ülekuulamisel ütluste andmisest Kalle Palling keeldus, kinnitades kaitsja vandeadvokaat Leon Glikmani juuresolekul, et soovib kasutada vastavat põhiseaduslikku õigust.