Kui Samost avaldas arvamust, et kõigi suureks üllatuseks jäeti Savisaarele juhtimisõigus vaatamata suurele kiiruseületamisele alles, siis Muuli leidis, et politsei talitas õigesti.

„Kõigi suureks üllatuseks jäi talle juhtimisõigus alles,“ sõnas Samost. „Isegi kolmeks kuuks ei võetud seda ära.“

Muuli sõnul oleks linnapeal võimalik palgata omale ka kolm autojuhti, kui tal endal peaks load ära võetama. „Linnakassale on kasulik, et tal on autojuhiload alles,“ lausus ta.

Muuli meenutas, et ilmselt kõik enam ei mäleta, millal ja mille eest on Savisaar politsei käest karistada saanud. Ta märkis, et ainuüksi ajakirjanduses avaldatud andmetel on Savisaar viimasel tosinal aastal kaheksal korral liikluseeskirju rikkunud, millest seitse olid kiiruseületamised ja üks piisava pikivahe eiramine.

„Inimesed ilmselt ei enam ei mäleta, aga Savisaarelt on juba kord juhiload ära võetud,“ meenutas Muuli ja märkis, et aastal 2007. karistati Savisaart kolmekuulise juhilubade äravõtmisega.

25. septembri õhtul peatas politsei Tallinna-Narva maanteel Tallinna linnapea Edgar Savisaare juhitud auto, põhjuseks suur kiiruseületamine. Tallinna meer kihutas 90 alas 137 kilomeetrit tunnis. Talle määratud trahvi suurust ei valdatud, kuid politsei teatel jäi see suurusjärku 1000 eurot.