"Kui vaadata kollase ajakirjanduse seisukohalt, siis loomulikult on see kirjutis vahva," kommenteeris Klandorf Äripäevale Bonnieri nominendiks nimetatud lugu Edgar Savisaare rahaskandaalist.

Klandorfi sõnul tõmbas artikkel riigis üles üsna kärava sisepoliitilise konflikti.

"Kui vaadata kogu seda jada, mis sai alguse kas ajakirjandusest või mujalt riigiasutusest, siis esimest korda riigi ajaloos sekkus kaitsepolitsei riigi sisepoliitikasse enne valimisi," lausus Klandorf.

Klandorfi arvates on Tuuli Kochi sulest ilmunud lugu nagu pronksiöö. "Keegi ei taha ju pronksiöö kordumist. Ei need, kes pronksiööl märatsesid ega politseinikud ega riik. Minu meelest samasugune pretsedent loodi ka selle artikliga ning keegi ei tahaks enam, et see uuesti juhtuks," rääkis Klandorf.

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) seitsmeliikmeline žürii valis eilsel koosolekul 2010. aasta Bonnieri preemia nominentideks Koit Brinkmanni ja Hannes Sarve Äripäevast, Tuuli Kochi Postimehest ning Piret Reiljani Äripäevast.

Nominendiks valiti Tuuli Kochi artiklid "Vastuluure kirjeldab Edgar Savisaart Venemaa mõjuagendina" (16.12.2010), "Siim Kallas: välisraha vastu võtmine on raske viga" (18.12.2010) ja "Ansip: kapo võiks Savisaare juhtumi avalikustada" (20.12.2010), milles oli juttu sellest, et Keskerakonna esimees Edgar Savisaar küsis varjatult välisriigi juriidiliselt isikult raha nii otse oma parteile kui ka tema enda valimispiirkonnas kiriku ehitamiseks.