„Praegu on meil mitmeid huvilisi, kes tahaksid staadioni aktiivselt majandada. Seis staadioniga läks keeruliseks, kuna linn hakkas kiirelt sisse nõudma maksmata hoonestusõiguse tasu, kuigi meil oli vahepeal pikad läbirääkimised, et anda staadion tagasi linnale ning hakata seda koos majandama,” sõnas spordiseltsi esimees Peeter Kreitzberg Eesti Päevalehele. „Kulude kokkuhoiuks leidsime siis huvilise, kes oleks olnud nõus toetama Kalevi jalgpalliklubi.”

Kreitzbergi mainitud huviline on ärimees Jaan Kurm, kes oleks olnud nõus maksma kohtutäituri kätte läinud hoonestusõiguse võla. Selle eest soovis Kurm õigust rajada staadioni praeguse administratiivhoone ja garaažibokside asemele squash’i-keskuse koos äripinnaga. Jalgpalliklubile Kalev oleks seejuures antud staadioni hoonestusõigus ja klubi ise oleks andnud spordiseltsile Kalev staadioni ajuti tasuta kasutada, iga viie aasta järel Kalevi võimlemispeoks samuti tasuta ja ka tasuta reklaamipinda.

Kurm oli nõus laenama spordiseltsile Tallinna linnale võlgu oldava summa tingimusel, et kolme kuu jooksul toimuks ka vastav hoonestusõiguse üleandmine Kalevi spordiseltsilt jalgpalliklubile. Kreitzberg kiitis sellele seltsi esimehena heaks ja Nõu juhatuse liikmena sõlmis laenulepingu, kuid seejärel puhkes seltsi juhatuses vaidlus.

Spordiseltsi tegevjuht Aleksander Tammert leidis nimelt, et Nõul polnud mingit õigust omatahtsi sellist tehingut sõlmida. Tehingule pandi pidur peale ja staadioni võimaliku uue opereerija kohta peab otsuse tegema Kalevi üldkogu, mis koguneb juunis.