Riigikogu liige Kalev Lillo põhjendas oma kandideerimist erakonna juhatusse valmisolekuga võtta vastutus erakonna arengu eest.

"Tahan juhatuses kanda regionaalse tasakaalustaja rolli. Julgen arvata, et vähesed tunnevad Reformierakonna piirkondade soove, vajadusi, hoiakuid ja arvamusi paremini kui mina," põhjendas Lillo oma kanideerimist erakonna ajakirjas "Reformikiri".

Oma panusena erakonna arengusse märkis Lillo, et on erakonda soovitajana toonud 67 uut liiget. "Enamus piirkonnaorganisatsioone on moodustanud minu käe all. Edu ei saa üksik erakonnaliige tagada, selleks on vaja hästitoimivat meeskonda. Olen olnud ja olen edaspidigi selle meeskonna liige," võttis Lillo kokku oma tegevuse Reformierakonnas.

Küsimusele, millisena näeb Lillo Reformierakond kahe aasta pärast vastas Lillo hästi konkreetselt: "Tuleme sügisel võimule vähemalt sajas omavalitsuses. Võidame 2015. aasta riigikogu valimised saades 35 mandaati ja kanname valitsusvastutust."

Lillo sõnul seisab Reformierakond endiselt selle eest, et Eesti rahvas kestaks ja kasvaks, oleks tagatud kodaniku- ja ettevõtlusvabadus. 

Reformierakonna üldkogu toimub algab täna kell 12 Tartus maaülikooli spordihoones. Üldkogu valib erakonna esimehe ja uue juhatuse, kuulab revisjonitoimkonna aruannet ja kinnitab majandusaasta aruande.

Kokkuvõtte valitsuse ja erakonna tööst teevad erakonna esimees Andrus Ansip ning peasekretär Martin Kukk. Ülevaate riigikogu Reformierakonna fraktsiooni tegemistest annab Jaanus Tamkivi.