ERR-i tellitud küsitluses langes Reformierakonna toetus 33 protsendilt 30 protsendile, kuigi Reformierakond on endiselt kõige populaarsem erakond. Langenud on ka Kaja Kallase kui peaministrikandidaadi reiting, see on EPL-i tellitud küsitluses ühtlustunud Keskerakonna esimees Jüri Ratase reitinguga.

Kallas ütles, et reitingud käivad nii ühte kui teist pidi, aga valimisteni on üheksa kuud ja valimistulemus selgub valimispäeval. "Reitingutele ei maksa väga palju keskenduda," arvas Kallas.

Ta ütles, et Reformierakond tegeleb praegu tugeva programmi ja meeskonna kokkupanemisega. "Oluline on, et saame mandaadi, et maksusüsteem oleks jälle lihtne ja selge ja majanduskeskkond oleks positiivne ja investeeringuid kutsuv, rohkem vabadustele orienteeritud," ütles Kallas.

Kuigi Kallas töötab veel mõned kuud Euroopa Parlamendis, on ta iga nädal Eestis ja tal on üritused, kus ta osaleb.

Sel nädalavahetusel osaleb ta Helsingis Soome välisministeeriumi 100 aastapäeva konverentsil. Esinejad on Soome välisminister, kaubandusminister ja president, samuti Rootsi ja Taani välisministrid. Eestit esindama kutsuti tema.

Kallas ütles, et üldse ei vasta tõele jutt, et ta on vaid Brüsselis ja Eestis ei käi. Ta ütles, et käib igal võimalusel Eestis, käib siin kohtumistel ja esinemistel. "Abi luges kokku, et olen üheksas protsendis Eesti koolidest käinud rääkimas tuleviku töökohtadest ja digitaalsest maailmast," rääkis Kallas.