"Kui ma saan riigikokku, siis kindlasti saan väga suure panuse anda õigusloome kvaliteedi parandamisse. Praegu on probleem selles, et seadused on liiga keerulised, nad on inimestele natuke raskesti mõistetavad ja nendesse on programmeeritud väga palju vaidlusi. Tegelikult neid vaidlusi saaks juba seaduste loomise tasandil ära hoida," ütles Kallas Delfile.

Kallas oli nõus, et reformierakondlased ei tohiks suurt populaarsust nautides mugavaks muutada. "Kindlasti peaks seda vältima. Aga kui ühelt poolt võiks öelda, et Reformierakonnal on väga suur populaarsus, siis teiselt poolt tuleb ka seda silmas pidada, et poliitikute maine on erakordselt madal. Seal on kõvasti arenguruumi, seda saab paremaks muuta," ütles ta. "Kindlasti ei tohiks jääda Reformierakond loorberitele puhkama."

Kallas ütles, et kuigi ta ministriks esialgu tõenäoliselt ei pürgiks, oleks kõige ahvatlevam ministriportfell tema jaoks loomulikult majandusministri oma.

"Elaks ikkagi enne sisse sellesse uude valdkonda, aga kui kõikidest ministritest valida, siis majandusminister tõenäoliselt oleks mulle kõige ahvatlevam."