"Me peaks üle saama arvamusest justkui oleks Euroopa midagi eemalseisvat. Meie oleme Euroopa sama palju, kui seda on näiteks Saksamaa. Euroopal on meie kogemustest palju õppida, võtame kasvõi digiteenuste arengu. Euroopa tugevuseks peaks olema ühtsus ja kaupade, teenuste ja inimeste vaba liikumine. Ometi see sageli nii ei ole ja nii mõnedki liikmesriigid harrastavad olulises osas protektsionismi. Olles väike avatud majandusega riik on toimiv siseturg meile väga oluline ja selle eest tuleb Euroopas seista," ütles Kaja Kallas.

"Isiklikus plaanis leian, et globaalses maailmas on olulised suhted ja Euroopa ühtsuse tekkimisel on oluline lōimumine ka isikute tasandil. Mul on ka varasemast tööst advokaadina palju rahvusvahelisi kontakte, mida soovin Eesti kasuks Euroopas ära kasutada," lausus Kallas.

Lisaks Kaja Kallasele on tänaseks Reformierakonna Euroopa Parlamendi valimiste kandidaaditeks esitatud Arto Aas, Priit Kallakas, Urmas Klaas, Rait Maruste, Aivar Sõerd, Margus Hanson, Igor Gräzin ja Laine Randjärv.

Reformierakonna kandidaatide nimekiri ja valimisprogramm Euroopa Parlamendi valimisteks kinnitatakse 2. märtsil erakonna Üldkogul Tallinnas Swissotel konverentsikeskuses.