Vaatamata tugevale kriitikale oma partei sisemiste protsesside kohta, valiti Kaja Kallas 666 häälega Reformierakonna juhatusse. See näitab tema sõnul, et tema platvorm kannab.

„Ma ei ole oma mõtetes üksi ja inimesed toetavad seda platvormi, millega ma valimistele läksin,“ sõnas ta üldkogul Eesti Päevalehele. „Neid ideid, mida ma esitasin, neid hääletamisel osalenud erakonna liikmed ka toetasid.“

Kallase sõnul ei olnud tal mingeid ootusi selle osas, kui palju toetust tema ideed võiks saada, ta ootas lihtsalt erakonnakaaslaste vastust.

„Mul on kahju, et üldkogu formaat ei võimaldanud sõnavõttudele reageerida, et olnud aus debatt, kus ma saanuks oma ideid kaitsta. Aga positiivne on see, et kahele ideele reageeriti,“ ütles Kallas, pidades silmas, et erakonna peasekretär mainis oma ettekandes liikmemaksude teemat. „Aga ma oleks kohe tahtnud vastu öelda. Kui peasekretär ütles, et jätame liikmemaksud üldse kogumata, siis me ei peaks ju ka muretsema selle pärast, et arvame välja need, kes liikmemaksu ei maksa. Nii et ma ei tundnud, et see argument oleks minu põhjendustest üle käinud,“ ütles ta.

Tänase toetuse pealt kahe aasta pärast erakonna esimeheks kandideerimise üle ei soovinud Kallas spekuleerida, kuna selle ajaga võib tema sõnul palju muutuda.