Nii näiteks pidasid Malis Euroopa Liidu treeningmissioonil teenivad eesti kaitseväelased jõule koos liitlastega pidulikuma õhtusöögiga, samuti peeti jõuluturniirid võrkpallis ja jooksmises.

Kaitseväe peastaabi teatel oli jõulupüha puhul pidulikum söömine ka Afganistanis sakslastega teenivatel demineerimismeeskonna kaitseväelastel ning uus aasta on neil kavas vastu võtta liitlastega pidulikult koos kontserdi ja ilutulestikuga.

Ühtlasi saatis kaitsevägi välisoperatsioonidel teenivatele kaitseväelastele jõulupakke. Nii näiteks saatis kaitseväe tugikeskus kodumaist toidukraami, nagu näiteks suitsuvorsti, juustu, suitsuliha ja alkoholivaba õlut, Malisse, Kosovosse ja Afganistani.

Samuti saavad jõulupakid UNTSOs teenivad kaitseväelased, aga et Iisraeli toitu saata ei saa, siis saavad nemad kingituseks kaitseväe termokruusi ja Eesti ajakirju.

Kuu alguses kiitis riigikogu heaks tuleva aasta kaitseväe välisoperatsioonid ning andis mandaadi vajadusel kasutada Eesti kaitseväelasi NATO või Euroopa Liidu uutel sõjalistel, väljaõppe- ja rahutagamisoperatsioonidel Afganistanis, Malis, Kosovos, Lähis-Ida vaatlusmissioonil UNTSO, Põhjala lahingugrupis ning NATO ja Euroopa Liidu staapides.